English 

Studentermedhjælper søges til visionsystemer

noimage
Monday, 12 February 2018 10:00

Studentermedhjælper søges til visionsystemer

 

JLI vision udvikler, fremstiller og installerer computersystemer til industri og laboratorier. Vi er en virksomhed med fart over feltet og søger derfor en studentermedhjælper.

 
Om jobbet Arbejdet vil bestå i samling og afprøvning af visionsystemer. Der vil der være arbejdsopgaver hvor der skal udføres forsøg med prøveemner som kunderne sender til os. Derudover vil der komme løbende ad hoc opgaver. Nogle arbejdsopgaver kunne indebære: - Afprøvning og programmering - Dokumentation - Validering - Forsøg med belysning og kameraer - Opbygning af forsøgsopstillinger - Og forefaldende arbejde for at aflaste ingeniørerne
 
Om dig Du har gå på mod og er klar på at påtage dig nye udfordringer. Du trives i et afslappet arbejdsmiljø og er god til at  arbejde selvstændigt. Du er god til at holder overblikket og kan arbejde struktureret med de opgaver du bliver stillet. Hvis du har kendskab til produktion af systemer og systemtests er det en fordel, men det vigtigste er, at du har lyst til at lære og mod på at tilegne dig ny viden og nye kompetencer. Du er i gang med en bachelor eller har mindst 1,5 år tilbage af dit studie. 
 
Du får  - Et dynamisk arbejdsmiljø med engagerede medarbejdere - Fleksible arbejdstider der kan tilpasses dit studie - Rum til at udvikle dig og styrke din viden om udvikling, samling og test af produkter - Forståelse for projektplanlægning - Indsigt i hvordan man driver en højteknologisk virksomhed.
 
Hos JLI er vi er 16 engagerede ingeniører, der udvikler og producerer avancerede visionsystemer som vi installerer over hele verden. Vi holder til i Søborg, hvor dit arbejde også vil finde sted. 
 
Send din ansøgning til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. senest d. 28.02.2018. Du er også velkomment til at skrive eventuelle spørgsmål eller til at ringe til Jørgen Læssøe på 40510809.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
JLI